У центрі Рівного вночі горів автомобіль (ФОТО, ВІДЕО)

Галерея 16 Червня, 2021 177

У центрі Рівного вночі горів автомобіль

У Рівному в ніч на 16 червня згорів автомобіль марки Ford Fusion. Горіла передня частина легковика, – повідомили у Службі порятунку. У поліції зазначили – авто підпалив невідомий.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Повідомлення про те, що на вулиці Лермонтова, поблизу будинку 5-Б горить авто, надійшло о 2:46, – зазначили у пресслужбі ГУ ДСНС. Туди виїхали два чергові відділення й чергова зміна оперативно-координаційного центру.

“Рятувальники прибули за цією адресою і побачили охоплену вогнем передню частину легкового автомобіля марки Ford Fusion 2013 року випуску. На гасіння подали водяні стволи. Вогнем знищено передню частину авто, відсік двигуна, вітрове скло й салон автомобіля”, – коментує речник Служби порятунку Дмитро Мельник.

У ДСНС області уточнили, що під час пожежі ніхто не травмувався.

У центрі Рівного вночі горів автомобіль

У центрі Рівного вночі горів автомобіль

У центрі Рівного вночі горів автомобіль

За інформацією пресслужби Нацполіції в області, близько о пів на третю автомобіль підпалила невідома особа. Ford Fusion був припаркований у дворі житлового будинку.

“Легковик належить 32-річному рівнянину, втім користувалася ним напередодні його 35-річна сестра. Вона – приватний підприємець. Під час огляду вилучили змиви з поверхні транспортного засобу, пожежне сміття та згорілі деталі автомобіля”, – коментує пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Власник автомобіля не є публічною особою, уточнила вона. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування. Причетних до вчинення злочину встановлюють.

Коментарі

Позначки: ,