У Червонограді виявили звалище сміття з чеками із львівських аптек

Новини 30 Квітня, 2021 184

Форто ілюстративне. Джерело: Голос Сокальщини

Непотріб скинули за старим асфальтним заводом

У Червонограді виявили несанкціоноване  звалище сміття.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на НеоРадіо, про це 29 квітня під час сесії міської ради повідомив депутат Василь Сімчук.

Непотріб виявили за старим асфальтним заводом.

У зв’язку з цим, він запропонував підготувати звернення місцевого депкорпусу до Кабміну та ЛОДА, щоб врешті вирішилося питання з львівським полігоном. За словами депутата Сімчука, коли він повідомив про «знахідку» першого заступника міського голови Дмитра Балка, посадовець відповів, що на це міська влада не має жодного впливу.

Депутат Петро Остапюк запропонував звернутися ще й до поліції, бо виходить так, що ніхто не бачить, коли їдуть машини, виявляють вже висипане. Він також наголосив, що треба чітко реагувати на завезені в Червоноград відходи, бо там, де громада і поліція реагують, туди не везуть. І застеріг, що такі неприємності «підкидають» на свята.

Ще один сюрприз: з’ясувалося, що у непотребі поруч з чеками львівських аптек, є залишки аргіліту (вугільний шлам), а це означає, що хтось з місцевих підприємців прийняв це сміття десь на склад і потрохи його розвозить. На цю ділянку чужий не повезе сміття, про неї треба знати і туди доїзд непростий, наголосив Василь Сімчук.

 

Коментарі

Позначки: