У передмісті Львова під час пожежі в особняку мало не згорів чоловік

Новини 14 Червня, 2018 77

Фото ілюстративне. Джерело: Zak News

У селі Муроване під час пожежі у житловому будинку отримав важкі опіки тіла 48-річний чоловік.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 13 червня, о 16:15,  надійшло повідомлення про пожежу в селі Муроване Пустомитівського району, яка  виникла в цегляному житловому будинку.

«Пожежно-рятувальні підрозділи оперативно прибули до місця виклику, на момент прибуття першого підрозділу до місця події, всі кімнати житлового будинку були охоплені вогнем. Син власниці житлового будинку перебував на вулиці під вікнами житлового будинку з ознаками опіків тіла. Рятувальники передали потерпілого медикам та оперативно приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. О 16:48, пожежу вдалося повністю ліквідувати», – зазначається у повідомленні.

Внаслідок пожежі 48-річний син власниці будинку отримав опіки ІІІ ступеня важкості (85 % тіла) та у важкому стані госпіталізований у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню Львова. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м., 3 металопластикових вікна, дерев’яні двері та пошкоджено металопластикове вікно. пошкоджено 1 металопластикове вікно та стіна на площі 4 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили  17 чоловік особового складу та 3 од. спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

За власною інформацією, пожежа спалахнула в будинку після вибуху, ймовірно міг статися вибух газу.

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,