У Золочеві відкрився великий авторинок автомобілів (ВІДЕО)

Новини 05 Січня, 2021 1 407

Скриншот відео

У місті Золочів на вулиці Труша (колишнє подвір’я старого побуту) вперше у Золочеві відкрився великий ярмарок автомобілів.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Воля народу».

Як зазначається, у чотири довгих ряди вишикувались автомобілі – легковики, буси, джипи – кожному на свій смак і на свій гаманець.

Один із організаторів автобазару Юрій Галан розповів, що мають на меті організувати якісний сервіс, щоб кожен бажаючий міг поставити на продаж своє авто. У Золочеві є багато людей, які займаються перевезеннями машин. Отож прагнуть їх об’єднати у таке товариство, щоб усім було цікаво. Такий досвід з Європи, де у кожному маленькому містечку є такий майданчик, де можна прийти і вибрати машину. Багато людей шукають автомобілі в інтернеті, але пізніше однаково їдуть до клієнта й оглядають машину, сідають за кермо. Для того й організували автостоянку, щоб можна було у будь-який вигідний час прийти, подивитися, прицінитися. Майданчик у суботу працює як базар, а разом з тим кожного дня можна сюди завітати і приглянутися. Окрім того, організатори займаються перевезеннями автомобілів із Європи і США.

Як пише “Золочів.нет”, у Золочеві відкрився авторинок “MotorHub”. Тут можна продати авто, або купити нове. Крім, цього на авторинку “MotorHub” є можливість замовити авто з Європи чи США. Працює щосуботи з 9  до 14 години за адресою  м.Золочів. вул.Труша, 5а.

У Золочеві відкрився
авторинок

19 грудня на вулиці Труша (колишнє подвір’я старого побуту) вперше у Золочеві відкрився…

Опубликовано Воля народу Вторник, 5 января 2021 г.

Скриншот ФБ

 

Коментарі

Позначки: , , , ,