Затримано підозрюваного у вбивстві людини, тіло якої знайшли поблизу вбитого Сергія Самарського

Новини 03 Листопада, 2017 146

Чоловіка убили, ймовірно, через побутовий конфлікт

Правоохоронці припускають, що злочин скоєно на ґрунті побутового конфлікту

Чоловіка, тіло якого знайшли поблизу вбитого голови фракції БПП у Сєвєродонецькій міськраді Сергія Самарського, могли позбавити життя в результаті конфлікту, що переріс у бійку. Про це повідомила начальник відділу у зв’язках з громадськістю Головного управління МВС в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці у Facebook, – пише УНІАН.

“Сьогодні у Сєвєродонецьку співробітниками поліції під час відпрацювання території міста, біля будинку № 28 по вулиці Центральній, було виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поліцією вже встановлено та затримано особу, яка підозрюється у скоєні злочину”, – написала Тетяна Погукай. За словами речниці, за результатами слідчо-оперативних дій встановлено, що в одній з квартир будинку по вул. Першотравневій між гостем та 27-річним власником квартири стався конфлікт, який переріс у бійку.

“Власник помешкання завдав гостю тілесні ушкодження, від яких той помер. Щоб позбавитись тіла, зловмисник витягнув потерпілого з квартири та власним автомобілем вивіз і залишив тіло біля будинку № 28 по пр. Центральному м. Сєвєродонецька», – повідомила Тетяна Погукай.

Факт внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Ілюстрація: Facebok Тетяни Погукай

Коментарі

Позначки: ,