У центрі Львова бодібілдери влаштували фотосесію (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 29 Вересня, 2020 2 033

У центрі Львова бодібілдери влаштували фотосесію, фото Irina Bezik

17 жовтня відбудеться грандіозна подія – турнір з бодібілдингу Mister Perfect

У центрі Львова бодібілдери влаштували фотосесію. 

Про це у Фейсбуці повідомив бодібілдер Давід Біргер, пише Четверта студія.

“Напередодні початку змагального сезону вирішили зробити фотосесію на тему: «Тіло та скульптура» у самому серці міста Лева – площі Ринок! Ціль фотосесії – демонстрація тіла, як найбільш цінного скарбу! Піднесення людської краси та донесення однієї простої істини – краса зовнішня невід‘ємно пов‘язана із внутрішнім розвитком!”, – йдеться у дописі.

Було обрано відповідну локацію – статуя Нептуна – бога вод і морів, який є одним із найбільш давніх римських богів! Він є справжнім уособленням сили та величі!
Порівняння людини та скульптури – давня традиція у мистецтві і цей задум є надзвичайно символічним, якщо ми говоримо про такий вид спорту як бодібілдинг!

“У бодібілдингу оцінюються пропорції, кондиції та позування. Ці три складові яскраво відображаються у багатьох творах мистецтва. Тому і було вирішено порівняти людське тіло із Нептуном! Львів був, є і буде надзвичайно різноманітним! Спорт – надзвичайно важлива складова розвитку міста! Організація масових заходів на тему здорового способу життя повинна стати регулярною і такою, що робить суспільство свідомим! Кожен з нас відповідальний за власне здоров‘я і своїм прикладом може змінити людей навколо!”, – зазначається у повідомленні.

https://www.facebook.com/irina.bezik/posts/3246444848737164

“Під час фотосесії було надзвичайно приємно чути привітні відгуки львів‘ян! Це лише говорить про те, що у нашому місті спорт та здоровий спосіб життя завжди будуть цінуватись! А вже 17 жовтня відбудеться грандіозна подія – турнір з бодібілдингу Mister Perfect. Запрошую усіх прийти та підтримати львівських атлетів!”, – зазначає автор.

Коментарі

Позначки: , ,