Хлопчик з Індії, який передбачив пандемію коронавірусу, зробив новий прогноз

Новини 14 Вересня, 2020 185 207

Фото: From-ua.com

Деякий час назад світ здивував індійський пророк Абіга Ананд. Цей хлопчик уже передбачив пришестя пандемії коронавірусу, а тепер з повною упевненістю стверджує, що 21.12.2020 о 21:21 відбудеться протистояння Юпітера і Сатурна, а жителі Землі відчують це протистояння трохи пізніше, найближчим до цієї події час.

Як пише «Четверта студія», про це пише «From-ua.com».

Як зазначається, подібне пророцтво зробила колись Ванга. Вона сказала, що прийде «День П’яти Двійок», коли «кожен побачить себе в дзеркалі». Ванга назвала цей день «дзеркальним». Якраз виходить, що за прогнозом індійського хлопчика щось станеться трохи пізніше 21 грудня, а Ванга говорить про 22.12.2020 – ось вам і день п’яти двійок.

Також Ванга говорила в одному з останніх інтерв’ю, що «щось важке вдариться об землю», і цей удар може викликати глобальну повінь. Розлита всюди вода і буде тим дзеркалом, в яке кожен зможе подивитися. Голод, про який говорить Абіга Ананд, що пророкує всім фермерам великі втрати, цілком може бути пов’язаний із затопленням сільгоспугідь.

Пригадується «Сплячий пророк» Едгар Кейсі, з його страшною картою майбутнього, де за його передбачення, відбудеться розлив вод і величезні території будуть затоплені.

Про повінь у своїх катренах говорив і Нострадамус. Він передбачав, що станеться глобальна подія, яке змусить зрушити земну кору, тепло і жар вирвуться з надр планети. Стрімко розтануть вічні льоди і в короткі терміни вся ця вода розіллється по планеті.

Ананд говорить в своєму прогнозі, що найбільш захищеним географічно країнам доведеться допомагати іншим, тим, кому не так пощастило. Хлопчик застерігає від непотрібних витрат і говорить про те, що колишні цінності знеціняться і кожен повинен задуматися про це. А випереджати глобальні події буде економічна криза, одна з найсильніших за останні десятиліття.

Індійський хлопчик стверджує, що змінити нічого не можна, але можна змінити ставлення до того, що станеться. Потрібно бути морально готовим і не гнатися за матеріальними благами, яких можна позбутися в один момент. Замість цього Ананд рекомендує самовдосконалюватися, духовно зростати і якомога більше часу проводити зі своєю родиною.

Людство повинно прийняти задумку космосу, вважає Абіга Ананд. До всього хлопчик попереджає, що до зими ми знову зіткнемося з посиленням активності коронавірусу. Земля дала нам перепочинок, але незабаром очікується новий удар, набагато сильніший. Абіга говорить про мутації вірусу і хвилі захворювання, з якою не порівняється минула пандемія.

Коментарі

Позначки: , , , ,