Правоохоронці взялися перевіряти корупційні оборудки на шахті “Надія”

Новини 03 Вересня, 2020 543

Фото: ФБ/Шахтарі Червонограда

Шахту можуть закрити, – соцмережі

Правоохоронці взяли перевіряти корупційні оборудки на шахті “Надія”.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці спільноти  “Підслухано в Червонограді”.

“Ситуація по шахті «Надія» прояснилася. Держава розрахувалася з шахтою на 100%. Держава нічого не винна цій шахті. Із-за чого шахтарі не можуть отримати свою зарплату? З 2018 року, по 2020 рік майже всі керівники шахти нагло крали, оформляли все не правильно. І доводили підприємство до банкрутства! Тепер вибір не великий. Шахту з великою ймовірністю просто закриють. Правоохоронні органи вже взялися перевіряти всі корупційні оборудки на шахті. Дуже і дуже надіємося, що все ж посадять хоч 3-5 злодіїв!”,- повідомляється на сторінці  “Підслухано в Червонограді”.

Як написав  2 вересня на своїй сторінці у ФБ голова НПГУ Михайло Волинець, “станом на 16.30 під землею залишаються 24 гірників шахти «Надія». На п’ятий день акції протесту влада не знайшла можливості вирішити кризову ситуацію на підприємстві, вийти до людей. Родини гірників другий день поспіль перекривають трасу біля селища Сопошин.

У Верховній Раді звернувся до колег та зібрав підписи під зверненням до президента України Володимира Зеленського, до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля у зв’язку з критичною ситуацією на шахті «Надія» та у вугільній галузі в цілому.

Також Незалежна профспілка гірників України розпочала збір коштів на допомогу гірникам шахти «Надія» та їх родинам“.

Коментарі

Позначки: , , ,