“Кінопалац” на Театральній у Львові зачинили

Новини 26 Липня, 2020 984

"Кінопалац" на Театральній у Львові зачинили. Фото: Твоє Місто.

Він переїде до кінотеатру «Копернік»

Кінотеатр «Кінопалац», що на вулиці Театральній, 22, зачинили.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив арт-директор закладу Станіслав Тарасенко, пише “Четверта студія” з посиланням на  Tvoemisto.tv.

Причиною закриття він називає фінансові труднощі. За словами Станіслава Тарасенка, оренду закладу продовжували нараховувати навіть під час карантину. Сума досягнула захмарної цифри. Такий борг дирекція «Кінопалацу» сплатити не змогла, тому вирішила кінотеатр закрити.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv Станіслав Тарасенко, все обладнання перевезуть до кінотеатру «Копернік», що на вулиці Коперника, та кінотеатру імені Олександра Довженка на Сихові. Роботу їхніх залів планують відновити вже 8 серпня. В першому відбуватимуться прем’єри, покази авторського кіно та кіноклуб. Там буде зала на 146 місць.

Додамо, що «Кінопалац» на Театральній працював із 2002 року у Будинку офіцерів. Це перший кінотеатр сучасного типу у Львові, містить три глядацькі зали на 290, 88 і 18 місць.

Нагадаємо, що кінопалац «Копернік» припинив регулярний показ фільмів з червня 2018 року. Його теж зачинили через неможливість сплачувати надто високу оренду.

Коментарі

Позначки: ,