У Львові розкритикували правила роботи ресторанів від Садового

Новини 26 Червня, 2020 735

Літні майданчиrи Львова на карантині, фото 4studio

Влада міста Львова не забезпечує працівників ресторанів безкоштовними тестами.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на допис у Фейсбуці львів’янина Borys Malynovskyi.

“Дозволили пускати в ресторан до 10 людей – здавалося б добра новина для ресторанного бізнесу Львова, так, як у нас 100500 дощових днів.

Але є деталі: потрібно систематично проводити ІФА тест працівникам. Тести проводять за ціною від 430 до 800 гривень різні лабораторії Львова.

У нас працює всього 36 людей в команді, тобто мінімум 15480 грн мені потрібно оплатити за тести, щоб можна було пускати 10 людей всередину закладу. Це бл”дь якийсь жарт? Скільки треба посадок по 10, щоб відбити ці тести. Ще як розумію, що систематично це – 2 рази на місяць. Пізд”ц одним словом. Чому держава, чи органи міської влади не забезпечують нас безкоштовними тестами ? Ми платимо податки стільки років, а нас і далі продовжують наказувати. Як це заїб…”, -йдеться у дописі.

За словами Малиновського, правила щодо дотримання карантинних заходів у закладах громадського харчування є неправильними.

“І вишенька на торті: уявіть ситуацію, що Ви сидите на терасі в ресторані, також сидять люди всередині закладу без масок. Вам потрібно скористатись туалетом і Ви вимушені вдягнути маску і йти по залу в якому сидять люди без масок, що це за правила? Що курять люди, які придумують ці правила?”, – йдеться у дописі.

Коментарі

Позначки: , , ,