На Західній Україні місто йде під воду (ВІДЕО)

Новини 24 Червня, 2020 35 009

Фото: "Галка"

З міста Галич проводиться евакуація, дороги непроїзні, – соцмережі

В Івано-Франківській області місто Галич зазнало значних підтоплень внаслідок сильних злив і розливом гірських річок, які вийшли з берегів.

Як пише “Четверта студія”, на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич оприлюднив відео підтопленого міста Галич з висоти пташиного польоту.

“24.06.2020. Евакуація цілого міста, приблизно 6000 населення – Галич, Івано Франківська область, зараз… Вода піднімається далі …”, – зазначив у коментарі до відео депутат.

Як написав вранці 24 червня на своїй сторінці у ФБ  Василь Абрамів, дорога через Галич перекрита, проїхати немає можливості.

“Найвищий рівень  води між селом Поплавники і місто Галич”, – зазначив Абрамів.

Опубліковано Василем Абрамовим Вівторок, 23 червня 2020 р.

 

Опубліковано Василем Абрамовим Вівторок, 23 червня 2020 р.

24.06.2020 Евакуація цілого міста, приблизно 6000 населення – Галич, Івано Франківська область, зараз…Вода піднімається далі …https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2uiTL07hKp-9Pqz1bFX38D_ZOAtGzB6My-QstUPZvQFVRmE7W-8-sYoZQ&v=9j0mcgLQs0M

Опубліковано Igor Zinkevych Середа, 24 червня 2020 р.

 

Як пише “Галка” , поліція повідомляє громадян про перекриття руху транспорту на дорогах державного значення.

24 червня через негоду і підняття рівня води у річках перекрито рух транспортним засобам у Галицькому і Верховинському районах.

Через підняття води в річці Дністер в місті Галич перекрито рух на автомобільному мосту через Дністер на трасі Н-09 “Львів-Івано-Франківськ”.  Об’їзд – через Калуш і Стрий.

На Верховинщині стався зсув верхнього шару ґрунту у селі Буковець. Внаслідок цього дорогу державного значення Р-24 “Татарів – Кам’янець-Подільський” перекрито повністю.

На вказаних ділянках доріг працюють правоохоронці для забезпечення публічної безпеки та інформування учасників дорожнього руху.

Відео з Галича опублікувала у Фейсбук Аріша Сивак. Відомо, що підтоплює село Поплавники, Залуква. Відрізані села Тустань, Медуха, Дубівці, Маріямпіль та інші в даному напрямку. Також з Галича не можливий проїзд на Тернопільську область автошляхом Т0903 Галич-Підгайці-Сатанів.

Опубліковано Arisha Syvak Вівторок, 23 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,