Медичним закладам Тернопільщини передали захисні костюми (ВІДЕО)

Новини 21 Квітня, 2020 213
Федина передала медзакладам Тернопільщини захисні костюми

Федина передала медзакладам Тернопільщини захисні костюми

Голова фракції “Європейська Солідарність” у Тернопільській обласній раді Степан Барна і народний депутат України Софія Федина передали від Фонду Порошенка і корпорації ROSHEN захисні костюми та спеціальні окуляри медичним закладам Шумського і Кременецького районів.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це повідомляє прес-служба партії.

“Привезли допомогу для лікарень, які в Шумську, Почаєві, Кременці вважаються опорними щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. Я бачу, що потреба у засобах індивідуального захисту медиків є катастрофічно високою. На жаль, центральна влада не надає такого забезпечення. Тому сьогодні усі маємо об’єднатися, щоб захистити медпрацівників, які на передовій боротьби із пандемією”, – зазначила народний депутат України від фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина.

“За статистикою, в Україні 1138 медичних працівників, хворих на COVID-19. Така ситуація склалася через те, що вони незахищені. А влада замість того, щоб оперативно реагувати й забезпечувати їх засобами індивідуального захисту, реанімаційним обладнанням, блокує роботу й допомогу, яку пропонують благодійники. Це неприпустимо. Сьогодні маємо максимально підтримати медиків”, – наголошує голова фракції “Європейська Солідарність” у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

Коментарі

Позначки: , ,