Сьогодні скасували рейси перевізника Ernest Airlines Львів-Рим та Рим-Львів

Новини 07 Січня, 2020 1 444

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Авіаційна влада Італії оголосила про призупинення дії ліцензії лоукост-компанії Ernest Airlines на перевезення пасажирів і вантажів з 13 січня 2020 року

Авіаційна влада Італії ENAC 29 грудня оголосила про призупинення дії ліцензії лоукост-компанії Ernest Airlines на перевезення пасажирів і вантажів з 13 січня 2020 року.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «193 країни», авіаперевізнику заборонили продаж квитків, проте надали можливість виконати перельоти в піковий період перевезень в новорічні свята з метою захисту пасажирів, які вже мають квитки.

«Намагались зібрати усю інформацію за останні дні, пов’язаних з Ernest Airlines, ось що вимальовується на даний момент: 7 січня, згідно інформації із сайту аеропорту «Львів», рейси Львів-Рим та Рим-Львів скасовані.  Три рейси з/до Києва виконуються з шаленими затримками»,- зазначається у повідомленні.

  • Вчора, 6 січня, Рейс зі Львова в Неаполь скасували. Рейси зі Львова до Венеції (15:20) та Мілана (20:40), згідно інформації з сайту аеропорта затримані.

Аналогічна ситуація і з рейсами з Італії до Львова:


Проте є інформація, що з затримками, але рейс Неаполь-Львів відбудеться на борту літака авіакомпанії Smartlynx:

Оновлено 6 січня в 22:22:  з ~8 Годинною затримкою, проте літак з Неаполя прибув до Львова.

Оновлено 7 січня в 10:18: цей самий борт згодом виконав рейси Львів-Венеція та Венеція-Львів.

  • Аналогічна ситуація з сьогоднішніми “київськими” рейсами з/до аеропорта Жуляни.

Відправлення:


Прибуття:


  • Вчора були скасовані рейси з Одеси в Рим та в зворотню сторону:


  • За даними порталу flightradar24, в перевізника усього 4 літаки. На даний момент один з літаків з 3 січня у Аммані ( Йорданія).

Інший вчора прилетів у Монпельє, сьогодні з Монпельє перемістився у інше французьке місто – Тарб.

Третій з 4 січня стоїть у Неаполі та не виконує жодних рейсів.

І лише один літак намагається перевозити пасажирів..

  • З новини на офіційному сайту перевізника забрали посилання для оформлення заявки на повернення квитка. Раніше можна було оформити повернення коштів та анулювання квитка.

Зважаючи на той факт, що 99.9% заявок на компенсацію коштів за затримку/відміну рейсів даний перевізник відхилив, отримати хоч якусь компенсацію від перевізника шанси мізерні.

 

“Звісно, ми не хочемо підливати масла в вогонь та піднімати паніку, проте сукупність усіх вищеперелічених фактів заставляє дуже сумніватись в подальшому виконанні рейсів даного перевізника”,- зазначається у повідомленні “193 країни”.

 

Коментарі