Жителі Рясне 20 жовтня вийдуть на протест вимагаючи гідного проїзду транспортом

Новини 19 Жовтня, 2018 266

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Садового просять приїхати на маршрутці

Мешканці великого житлового масиву Рясне (місто Львів) 20 жовтня масово зберуться на мирний протест проти «транспортної блокади».

Як повідомляє ГО «Варта 1», жителі вимагають гідного проїзду у громадському транспорті, зокрема: збільшення автобусів на маршруті в ранкові години, продовження маршрутів до 23.00, а також відновлення трьох маршрутів, які курсували раніше.

«Рясне виходить на протест! Нас просто задовбало. Пана Садового просимо приїхати не на «Тойоті», а на звичайній “маршрутці”, будь ласка», – йдеться у повідомленні розміщеному у соцмережах.

Акція відбудеться 20 жовтня, біля супермаркету «Сільпо» у Рясне. Початок о 17.00.

Ілюстрація: “Варта 1”

«Наше головне завдання – привернення уваги до транспортної блокади Рясне. Ми поки не закликаємо і не проводимо якихось радикальних дій, як от перекриття доріг і т.д. Акція має мирний і попереджувальний характер – ми просто хочемо, щоб нас почули. Малюємо пакати, беремо сусідів – приходимо, культурно спілкуємось, слухаємо один одного, чиновників, депутатів (якщо вони прийдуть). Буде запрошена преса, чиновники від транспорту і Садовий – до нього прохання приїхати в Рясне не на службовій «Тойоті», а громадським транспортом», – йдеться у поширеному зверненні мешканців Рясне.

*РЯСНЕ це – житлові масиви Рясне-1 та Рясне-2, Кам’янка, Батарівка.

Коментарі

Позначки: ,