“Зайцева” в Києві: Lexus вилетів на тротуар і збив людей (ФОТО)

Новини 11 Листопада, 2019 948

Фото: Еспресо/ФБ

Молода жінка отримала смертельні травми, загинула на місці пригоди. Чоловік, що йшов з нею, був госпіталізований

В Києві в Дарницькому районі автомобіль Lexus протаранив таксі, вилетів на тротуар та збив двох людей, чоловіка та жінку, що йшли тротуаром.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє “Вартові Еспресо” у ФБ.

Як зазначається, в результаті удару молода жінка отримала смертельні травми, загинула на місці пригоди. Чоловік, що йшов з нею, був госпіталізований. Як розповіли свідки пригоди – Lexus на великій швидкості рухався лівою смугою. В якийсь момент перелаштовуючись правіше, Lexus вдарив в задню частину Renault таксі. Від удару люксовий авто вилетів на тротуар, де саме йшли люди. Збивши людей, Lexus, пробивши огорожу, в’їхав на стоянку. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини даної пригоди.

Наразі  немає інформації хто перебував за кермом  автомобіля Lexus.

Нагадаємо, кривава аварія сталася ввечері 18 жовтня 2017-го в Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, внаслідок чого загинуло шестеро людей: п’ятеро загинули на місці, а шоста жертва аварії померла після тижневої коми.

Зайцевій спочатку було призначено два місяці ув’язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу. Також суд взяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Врешті, 27 лютого 2019 року обом водіям суд виніс вирок – 10 років за ґратами.

 

Фото: Еспресо/ФБ

Коментарі

Позначки: , ,