«Я збоку сидів, а за кермом сидів інопланетянин», – сказав нетверезий водій, який тікав від патрульних

Новини 28 Грудня, 2017 174

Фото - скріншот з оперативного відео поліції

Врешті, переслідування закінчилися тим, що горе-водій в’їхав в атівку патрульної поліції

Напередодні близько 23 .00 патрульний екіпаж помітив як автомобіль Volkswagen Passat на автодорозі “Київ-Чоп” здійснив обгін на перехресті.

Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, сирену та дали вказівку водієві зупинитися. Однак, порушник почав тікати.

“Йому вдалося відірватися від переслідування. І в якийсь момент втікач побачив, як назустріч йому їде інший патрульний автомобіль з червоними проблисковими маячками, який саме здійснював супровід. Порушник вирішив, що це його переслідують і вирішив вклинитися в колону з автомобілів. В той момент, екіпаж який здійснював переслідування, перегнав його”, – повідомляють у патрульній поліції.

Горе-водій автівки виїхав на зустрічну смугу поблизу Дідилова і зіткнувся з патрульним автомобілем. Інспектори, попри те, що отримали ушкодження, одразу вибігли з автомобіля, аби переконатися чи водій не постраждав. Чоловік сказав, що з ним усе гаразд. У нього помітили ознаки алкогольного сп‘яніння, однак він почав заперечувати факт керування транспортним засобом.

«Я збоку сидів, а за кермом сидів інопланетянин», – пояснив патрульним водій. В салоні нікого, окрім водія, не було, а пасажирські сидіння були закидані речами. Також, водій намагався вмовити патрульний відпустити його: спершу пропонував віддячити, а потім погрожував, що  має впливових знайомих. «Я зараз наберу правильних людей, вони все розрулять – вірте мені», – заявляв чоловік. Згодом до водія таки приїхав адвокат.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, оскільки працівники патрульної поліції отримали тілесні ушкодження. В них діагностували забої і струс мозку. Слідчий скерував водія до медзакладу, аби встановити чи тверезий він чи ні. Там він, за порадою адвоката, відмовився від обстеження. І пояснював, що драгеру не довіряє, а аналізи йому не дозволяє здавати віра.

Медики склали висновок за очевидними ознаками, що водій перебуває в стані алкогольного сп‘яніння. Далі справою займаються слідчі.

Коментарі

Позначки: ,