Вони зробили це разом: дорогу на Грушів цього року не відремонтують

Новини 22 Жовтня, 2019 882
Вони зробили це разом: дорогу на Грушів цього року не відремонтують

Вони зробили це разом: дорогу на Грушів цього року не відремонтують

Сьогодні, 22 жовтня, заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень зустрівся із народним депутатом України Павлом Бакунцем та активною громадськістю Яворівщини.

Мешканці району звернулись до заступника голови щодо незадовільного стану автомобільної дороги О 142001 Яворів – Грушів.

«Розумію суспільне занепокоєння, але запевняю, що до реалізації проєкту уже приступили. На сьогодні розроблена проєктна документація, проведено експертизи. Звичайно, недоцільно є зараз, на зиму розкопувати дороги. Тому ремонт розпочнуть з наступного року із настанням більш стабільних погодних умов», – наголосив Тарас Грень.

Начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор підтвердив, що вже у 2020 року до пункту пропуску Грушів-Будомєж можна буде доїхати по новому, відремонтованому автошляху.

«На сьогодні контракти є підписаними та узгодженими банком Польщі, Міністерством фінансів, а також Міністерством внутрішньої політики Республіки Польща», – зазначив він.

Згідно з укладеними договорами, ремонтні роботи здійснять за рахунок кредиту від польського уряду, виділеного у межах Програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Коментарі

Позначки: , ,