За любителями купатися в питному водосховищі міста Трускавця, можна буде спостерігати онлайн

Новини 21 Липня, 2018 165

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Трускавецький водоканал облаштує камери відоспостереження на території питного водосховища.

Як повідомили у Трускавецькій міській раді, на території питного водосховища вже почали облаштовувати камери відеоспостереження.

На вході до питного водосховища поставлять систему відеоспостереження. Таке рішення адміністрація водоканалу разом з керівниками міста прийняли у зв’язку з системним порушенням мешканцями та відпочивальниками правил поведінки на території озера. Про те, що люди купаються у водосховищі, смітять на території та руйнують огорожу, неодноразово надходили скарги, як до міської ради так і до Трускавецького водоканалу.

Як розповів виконавчий директор ТЗОВ “Трускавецький водоканал” Мирон Мицько, навколо водосховища встановлена огорожа, а також розпочали підготовчі роботи зі встановлення стовпів для відеокамер. Системи відеоспостереження буде встановлено  на дамбі біля входу та на насосній станції першого підйому.

За його словами, це дасть можливість цілодобово вести відеоспостереження за територією озера та допоможе ідентифікувати порушників. Вартість обладнання близько 30 тис грн.

«Крім того, спільно з міською радою, буде налаштована онлайн-трансляція, завдяки чому всі користувачі мережі зможуть спостерігати за діями відвідувачів території водосховища», – зазначив Мирон Мицько.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,