У Трускавці проходитиме Чемпіонат Європи з хортингу

Новини 10 Листопада, 2018 95

Ілюстрація: protruskavets.org.ua

Візьмуть участь понад 300 спортсменів з різних країн

З 15 до 18 листопада, у місті Трускавець Львівської області у готельному комплексі «Карпати»   відбудеться чемпіонат Європи з хортингу у вікових категоріях (дорослі, юніори, кадети, юнаки, молодші юнаки) у розділах «двобій», «форма», «показовий виступ».

Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, змагання відбудуться у 6 вікових категоріях: 8-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18 років і старше у розділах «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ». Офіційне відкриття чемпіонату – 16 листопада о 12.00.

Очікується участь понад 300 спортсменів з Білорусі, Молдови, Узбекистану, Литви, Латвії, Словенії, Румунії, Азербайджану та України.

Змагання проводяться за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, управління фізичної культури  та спорту Львівської ОДА, Всесвітної федерації Хортингу (World Horting Federation – WHF), Міжнародної федерації Хортингу (International Horting Federation – IHF), Європейської федерації Хортингу (European Horting Federation), Української федерації Хортингу, Благодійного фонду розвитку дитячого хортингу, Львівської обласної федерації хортингу, Трускавецької міської ради, ГКК «Карпати» м. Трускавець та Міжнародна клініка відновного лікування Козявкіна.

Довідково:

Хортинг – вид спортивних єдиноборств, створений в Україні, що  позиціонується не лише як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання. Походження слова «хортинг» є від назви острова Хортиця, де була Запорізька Січ.

 

Коментарі

Позначки: ,