У листопаді відновили безоплатні консультування громадян із земельних питань у Пустомитівському районі

Новини 12 Листопада, 2018 157

У вівторок, 13 листопада, у приміщенні Дмитрівської сільської ради (с.Дмитре Пустомитівського району Львівської області) відбудеться безоплатна консультація для громадян із земельних питань. Консультація триватиме 3 години, починаючи від 10.00 до 13.00год.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

У понеділок, 19 листопада,у приміщенні Гамаліївської сільської ради (с.Гамаліївка, вул..Грушевського, 78 Пустомитівського району Львівської області) відбудеться безоплатна консультація для громадян із земельних питань. Консультація триватиме 3 години, починаючи від 10.00 до 13.00год.

Консультації для громадян будуть безкоштовними. Їх надаватиме головний спеціаліст відділу «Пустомитівського бюро правової допомоги» Першого Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а отримати її можуть також мешканці інших населених пунктів, які приїдуть до приміщень відповідних сільських рад у зазначений час.

Нагадуємо що у вересні-жовтні уже відбулося 11 таких консультацій на території Давидівської ОТГ Пустомитівського району. Виїзні консультації громадян із земельних питань у сільській місцевості відбуваються в межах Проекту Світового банку та Євросоюзу «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги Міністерства юстиції.

Коментарі

Позначки: