У Львові прочитають лекцію про сталінізм

Новини 09 Листопада, 2018 157

Директор Інституту архітектури Львівської політехніки Богдан Черкас прочитає лекцію «Львівські утопії: від архітектури сталінізму до другої хвилі модернізму»

11 листопада 2018 року до Міжнародного дня урбаністики в рамках виставки «Метрополіс. Минулі утопії майбутнього» директор Інституту архітектури Львівської політехніки Богдан Черкес прочитає лекцію «Львівські утопії: від архітектури сталінізму до другої хвилі модернізму».

Про це повідомляє прес-служба НУ «Львівська політехніка».

Місце проведення: Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа» (вул. Підвальна, 4).
Початок о 17.00

Богдан Черкес – доктор архітектури, професор, директор Інституту архітектури й завідувач кафедри дизайну та основ архітектури Національного університету «Львівська політехніка», академік Академії архітектури України і Саксонської Академії мистецтв, професор Віденського та Дармштадтського технічних університетів, член Міжнародної ради з охорони пам’яток та історичних місць (ICOMOS). Головною сферою його професійного інтересу є архітектура та міський дизайн як маніфестація політичної влади й національної ідентичності. З 1999 по 2001 рік Богдан Черкес був східноєвропейським координатором виставкового проекту «Glück Stadt Raum in Europa 1945–2000» (Берлін, 1999–2001), у 2013 отримав почесне звання заслуженого архітектора України.

Модератор події – Віталій Шуляр.

Вхід за попередньою реєстрацією. Просимо реєструватися за телефоном 067 398 47 83 – Ірина Деревляна

Коментарі

Позначки: