У Кам‘янка-Бузькому районі п‘яний водій іномарки переїхав інваліда на візку

Новини 31 Жовтня, 2018 97

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Керманич авто з місця ДТП намагався втекти

У Кам‘янка-Бузькому районі Львівщини, водій іномарки скоїв наїзд на чоловіка, який пересувався в інвалідному візку. Водій намагався втекти з місця ДТП залишивши постраждалого обабіч дороги.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками, сталася 17 жовтня у селі Стрептів Кам’янка-Бузького району.

«49-річний водій Renault Safrane, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись автодорогою сполученням Кам’янка-Бузька–Великосілки, здійснив наїзд на 63-річного місцевого мешканця, який у інвалідному візку пересувався по правому краю дороги у попутному напрямку. Потерпілий помер у реанімаційному відділенні Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні.  Після ДТП фігурант намагався утекти, проте був затриманий правоохоронцями.    Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави», – повідомили у прес-службі прокуратури області.

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, слідчими Нацполіції повідомлено про підозру 49-річному чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особу, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). Санкція вказаної статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: ,