У гірському районі Львівщини водій квадроцикла біля сільського магазину в‘їхав у групу школярів, є потерпілі

Новини 28 Липня, 2018 113

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Сколівському районі Львівщини, водій квадроцикла скоїв наїзд на трьох місцевих дітей.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 липня, близько 16.00 у селі Верхнє Синьовидне на Сколівщині.

Як зазначається у повідомленні, 27-річний львів’янин, керуючи квадроциклом, скоїв наїзд на трьох місцевих дітей, віком 6-7 років. Водія квадроцикла перевіряють на наявність алкогольного сп’яніння. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Постраждалих дітей доставлено до лікарні.

Як стало відомо за уточненою інформацією, станом на 28 липня, водій квадроцикла не вибрав безпечної швидкості руху і квадроцикл  «не вписався» на повороті сільської дороги, виїхав за межі проїзної частини і влетів у стіл біля місцевого продуктового магазину, за яким в цей час сиділи діти.

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості троє хлопчиків-школярів віком 10 – 13 років, а також їх 6-річний односелець.

Отримала травми і госпіталізована в лікарню також пасажирка квадроцикла, 23-річна львів’янка.

Як уточнили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  27 липня, близько 16:00, у смт. Верхнє Синьовидне Сколівського району львів’янин, керуючи квадроциклом “SPEED GEAR FORCE 700” вулицею Шевченка, біля продуктового магазину, виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на групу людей які сиділи за столом.

Внаслідок ДТП шестеро осіб постраждало із них п‘ятеро осіб, у тому числі четверо дітей, з травми різного ступеня важкості госпіталізовані у Сколівську ЦРЛ, а саме:

пасажир квадроциклу, мешканка м. Львова 1994 року народження, з діагнозом – ЗЧМТ, струс головного мозку, різана рана потиличної ділянки, забій поперекового відділу хребта;

мешканець смт. В. Синьовидне 2005 року народження, з діагнозом – ЗЧМТ, підозра на струс головного мозку;

мешканець м. Хаштеламан (Італія) 2008 року народження, з діагнозом – забій м’яких тканин грудної клітки, садна підборіддя;

мешканець смт. В. Синьовидне 2009 року народження, з діагнозом – множинні садни верхніх та нижніх кінцівок;

мешканець смт. В. Синьовидне 2012 року народження, з діагнозом – ЗЧМТ, струс головного мозку, садна голови, тіла, різана рана лівої долоні.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,