Садовий продовжує саботувати виконання ухвали про викуп стадіону “Торпедо”

Новини 25 Квітня, 2019 89

Сьогодні, 25 квітня, депутат Сергій Івах звернувся до міського голови Андрія Садового, секретаря ради Анатолія Забарила та голови комісії законності Юлії Гвоздович з проханням з’ясувати, чому виконавчі органи міськради саботують виконання ухвали про викуп стадіону «Торпедо».

Про це Івах повідомив у Фейсбуці.

“На запитання чому так стається, відповідь незмінна – нема вказівки міського голови!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаю, що відповідно до ухвали, в 5-ий денний термін міська рада мала надіслати лист про викуп до банку Львів. До сьогодні ніхто цього так і не виконав.

Також у зв’язку з присутністю на сесії працівників прокуратури попросив їх теж звернути увагу на це порушення закону.

Сьогодні на сесії ЛМР звернувся до міського голови Андрія Садового Андрій Садовий, секретаря ради Анатолія Забарила та голови комісії законності Юлії Гвоздович з проханням з’ясувати, чому виконавчі органи міськради саботують виконання ухвали про викуп стадіону «Торпедо». На запитання чому так стається, відповідь незмінна – нема вказівки міського голови!Нагадаю, що відповідно до ухвали, в 5-ий денний термін міська рада мала надіслати лист про викуп до банку Львів. До сьогодні ніхто цього так і не виконав.Також у зв’язку з присутністю на сесії працівників прокуратури попросив їх теж звернути увагу на це порушення закону.#Збережемо_Торпедо

Опубліковано Сергієм Івахом Четвер, 25 квітня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,