Путін – маніяк. Наше завдання – зупинити “Малоросію”,- Геращенко

Новини 31 Травня, 2019 83

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко. Фото: УНІАН

Член команди Петра Порошенка Ірина Геращенко, яка представляла Україну у гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи у Мінськ, вважає президента Росії Володимира Путіна маніяком.

Про це вона заявила підчас з’їзду оновленої партії Порошенка “Європейська солідарність” у Києві, пише Українська Правда.

Серед досягнень 5 років президентства Петра Порошенка Геращенко назвала те, що вдалося “зупинити проект Малоросія – один із найстрашніших, найкривавіших сценаріїв, задуманих Путіним”.

“Зараз новообрана команда, її голоси запитують у суспільства: “Вы что думаете – Путин маньяк?”. Так, я думаю, що Путін – маніяк. Тому що тільки маніяк може планувати розчленувати дружню країну, вкрасти Крим, відшматувати Донбас”, – заявила вона.

“Тільки маніяк може утримувати заручників і політв’язнів. Тільки маніяк може насолоджуватися від сліз їхніх родин”, – додала політик.

“Тільки маніяк може спокійно знати про те, що Донбас сьогодні входить у п’ятірку – а за деякими видами мін і в трійку – найзамінованіших частин світу. Попереду лише Сомалі й Афганістан”, – сказала Геращенко.

“Так, це маніяк. І сьогодні у цій гібридній війні у Путіна і його камарильї – інший сценарій: не вдалася Новоросія – побудуємо Малоросія”, – заявила вона.

Геращенко виголосила: “Я вважаю, що ключовий виклик, який стоїть перед Порошенком і його командою – зупинити Малоросію”.

Коментарі

Позначки: , , ,