Прихильники сепаратиста Шарія хочуть провести акцію у центрі Львова

Новини 04 Липня, 2019 241

У Львові, о 12:00 годині, біля Оперного театру прихильники ватного блохєра Анатолія Шарія проведуть невелику акцію із роздачею кульок зі символікою т. зв. “партії Шарія”.

Про це повідомляють соцмережі.

Ця акція свого часу була проведена в Харкові (де її все ж-таки успішно зірвали місцеві), а тепер шаройобіки вирішили пустити “пробну пульку” у Львові.

«Судячи зі сфотографованого контенту їхнього чату в Телеґрам, а також поширеного повідомлення від їхньої координаторки “Каріни” (прізвище невід., ім’я непідтв.) – вони мають кілька людей (місцевих) у Львові, а також може бути підіслано “гастролерів”. Вони можуть мати зі собою перцеві балончики, а також, можливо, інший інвентар. Прохання до КОЖНОГО – ДО СУБОТИ максимально поширити цю інформацію, хто має знайомих в пресі – стукайте туди, в міській владі – ломіться туди. У Львові достатньо людей, які готові вийти на вулицю і протистояти пропаґанді російської шльондри. І місцева влада має це розуміти, як вона свого часу зрозуміла, що львів’яни (згрубша) не люблять ґеїв, тому і заборонила проведення ґей-параду, аби уникнути сутичок. ТЕ САМЕ ВОНА МАЄ ЗРОБИТИ І ЗАРАЗ З ШАРОЛИЗАМИ. Чим більше людей про це знатимуть – тим менше шансів у реваншистського ушльопла»,- йдеться у повідомлені.

 

Коментарі

Позначки: ,