Поліція розслідує обставини загибелі шахтаря на Львівщині

Новини 24 Березня, 2019 70

Ілюстрація: УНН

Поліція розслідує обставини загибелі шахтаря у Сокальському районі  на Львівщині.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за фактом загибелі гірника на Сокальщині поліцейські відкрили кримінальне провадження

Як зазначається, до Сокальського відділення поліції 24 березня близько шостої ранку надійшло повідомлення про те, що на одній з шахт району загинув гірник. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що на глибині близько 500 метрів внаслідок обвалу породи загинув 40-річний мешканець Червонограда, гірничий робітник очисного забою», – інформує нацполіція області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Як повідомлялося, на шахті «Надія»  Сокальського району на Львівщині сьогодні внаслідок обвалу породи загинув шахтар.

Про це повідомив координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, Ігор Зінкевич.

«Сьогодні, 24 березня, у селі Сілець Сокальського району Львівської області, на шахті “Надія” внаслідок обвалу породи на глибині близько 500 метрів загинув шахтар.  Внаслідок обвалу більше ніхто не постраждав, силами рятувального загону проводяться розкопувальні роботи», – повідомив Зінкевич.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,