Одеська область потерпає від стихії, губернатор попросив про допомогу

Новини 19 Січня, 2018 23

Ілюстративне фото

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов просить уряд надати додаткові аварійні бригади із сусідніх областей для відновлення електропостачання в області

Губернатор звернувся зокрема до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та віце-прем’єра Володимира Кістіона, інформує сайт ОДА.

 “Моя мета — якомога швидше відновити електропостачання у всіх без виключення населених пунктах. Ще багато об’єктів залишаються без світла. Тут десятки повалених опор. Щоб подолати наслідки негоди, необхідні люди та додаткові бригади”, – заявив Степанов.

19 січня голова Одеської обласної державної адміністрації відвідав місто Арциз, яке дуже постраждало в результаті негоди 18 січня.

Снігопад зі шквальним вітром залишив місто без світла. В Арциз були доставлені дизель-генератори для соціальних об’єктів.

Повідомляється, що на даний момент працівники ПАТ “Одесаобленерго” вже поновили  централізоване електропостачання в центральній районній лікарні Арциза.

Як повідомляла Державна служба з надзвичайних ситуацій, станом на ранок 19 січня в Одеській області було знеструмлено 502 населених пункти.

Нагадаємо, 18 січня в Одеській області через погіршення погодних умов повністю обмежували рух всіх видів транспорту на автошляхах у бік Києва та Кишинева.

Станом на 10 ранку 19 січня Укравтодор повідомляв, що проїзд автотранспорту ускладнений в 10 районах області.

Коментарі

Позначки: