На Львівщині Великдень святкують школярі з Донеччини

Новини 29 Квітня, 2019 35

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Міжнародний благодійний фонд «Вектор надії» спільно з Львівським координаційним центром «Допомога фронту» в межах благодійної акції «Кошик Милосердя» організовували візит на Львівщину групи школярів ЗОШ №58 смт. Талаківка  Донецької області.  

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, школярі упродовж тижня, з 25 квітня по 1 травня, знайомитимуться із Львівщиною, відвідуючи екскурсії.

Окрім того, навчатимуться на спільних уроках з львівськими школярами у в ліцеї «Європейський»,  Класичній гімназії.

Також гості візьмуть участь у Фестивалі писанок та майстер-класі з верхової їзди ЛКК «Срібна підкова» та фотосесії на конях.

Довідково. Міжнародний благодійний фонд «Вектор надії», створений в 2019 році, з метою надання психологічної, соціальної допомоги і юридичної підтримки громадян України, які безпосередньо знаходяться або знаходились на території ведення бойових дій Донецької і Луганської областей. Основна категорія – діти до 18 років і люди похилого віку. Це найбільш незахищені верстви населення, які страждають від війни. Окрім того, пріоритетом діяльності Фонду є допомога іншим потерпілим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

Ініціаторами створення фонду були львівські діти, які з 2016 неодноразово відвідували школи-інтернати та загальноосвітні школи вищесказаних областей, а також приймали у Львові дітей зі Сходу України.

 

Коментарі

Позначки: , , ,