На Львівщині під час руху загорівся пасажирський поїзд (ВІДЕО)

Новини 11 Липня, 2019 375

Фото: Olexandr Kyrylenko/ФБ

На відрізку Ходорів – Львів, у селі Підмонастир, під час руху загорівся поїзд Ворохта- Кременчуг. Подія сталася увечері 9 липня, інформації про постраждалих немає.

Про це повідомив координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич.

«9 липня o 19:45, потяг Ворохта-Кременчуг 144Л на перегоні Івано-Франківськ — Львів загорівся локомотив, в 19:45 мав прибути до Львова, кажуть на відрізку Ходорів – Львів в с. Підмонастир», – йдеться у дописі.

Фото: 112

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ пасажир цього поїзда Olexandr Kyrylenko, поїзд загорівся перед зупинкою «Підмонастир», пожежу було швидко ліквідовано.

Скриншот ФБ

«Замінив квиток і виїхав із Франика на півтори години раніше, ніж повинен був. Але сталося не так як гадалося і вже очевидно, що я приїду до Львова навпаки – пізніше. Поїзд загорівся перед зупинкою «Підмонастир». Вогнегасники не допомогли, тому ми дотягнулися до найближчого ставка, щоби можна було набирати воду і гасити пожежу відрами. Чоловіки повиходили з вагонів, позбігалися місцеві з відрами, всі стали у декілька рядів і спільними зусиллями намагалися загасити пожежу. Але дим не припиняв валувати, а вогонь іноді показував з вікон язики. Хвилин через 5-10 приїхала пожежна і швидка з Біберки, потім пожежний КамАЗ зі Львова і надзвичайну подію досить швидко було ліквідовано. Через 30 хвилин приїхав інший локомотив»,- йдеться у дописі.

Фото: Olexandr Kyrylenko/ФБ

Опубліковано Olexandr Kyrylenko Вівторок, 9 липня 2019 р.

Опубліковано Olexandr Kyrylenko Вівторок, 9 липня 2019 р.

Відео: Olexandr Kyrylenko/ФБ

Коментарі

Позначки: , ,