На Львівщині молодик іномаркою на «бляхах» з вітерцем прокатав дівчат: п‘ятеро людей в реанімації

Новини 13 Вересня, 2018 79

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Постраждали водій автомобіля і четверо його односельчанок

П’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження внаслідок ДТП у Кам’янка-Бузькому районі Львівщини. Водій автомобіля «Фольксваген» та четверо його пасажирок госпіталізовані у реанімаційне відділення лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 12 вересня, близько 22.40, на автодорозі неподалік села Дернова у Кам’янка-Бузькому районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 23-річний мешканець Кам’янка-Бузького району, не впорався з керуванням, здійснив наїзд на бордюр, після чого автомобіль з’їхав у кювет.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій «Фольксвагена»  та четверо дівчат-пасажирок іномарки, троє віком 20 років та одна вісімнадцятирічна.  І водій, і пасажири авто – односельці, мешкають у Кам’янка-Бузькому районі. Усі вони госпіталізовані у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За отриманою власною інформацією, іномарка, яка потрапила у ДТП, має номери іноземної реєстрації, а молодик вирішив «прокатати з вітерцем» подружок-односельчанок.

 

Коментарі

Позначки: ,