Львівщину засипле снігом

Новини 26 Листопада, 2018 144

Ілюстрація: УНІАН

Оголошено штормове попередження

В Україні у понеділок та вівторок очікується сніг, місцями сильний, на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

“За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, 27 листопада у південних та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с”, – йдеться у повідомленні.

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, внаслідок впливу атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Балканами по території Львівщини очікується ускладнення погодних умов: вдень 26 та впродовж доби 27 листопада часом мокрий сніг та сніг, місцями сильний (переважно по півдню території). Подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Відновлення снігового покриву.

 

Коментарі

Позначки: ,