Ключова мета оновленої партії – ЄС і НАТО,- Геращенко

Новини 31 Травня, 2019 205
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

На цьому, під час виступу на з`їзді Партії «Європейська Солідарність», наголосила Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко. Про це інформує прес-служба партії “Європейська Солідарність”.

«5 років тому Президентові України Петру Порошенку, разом з військовими, волонтерами, з українцями, з кримськими татарами, з певними політиками, з українським народом вдалося зробити надважливе – зупинити проект «Новоросія», один з найкривавіших сценаріїв, задуманих Путіним»,- наголосила політик.

«Сьогодні новообрана команда запитує у суспільства: «Ви що думаєте, що Путін маніяк? Так, я думаю,що Путін маніяк. Тому що тільки маніяк може планувати розчленувати дружню країну, вкрасти Крим, відшматувати Донбас, тільки маніяк може утримувати тисячі заручників і політв’язнів, тільки маніяк може насолоджуватися від сліз їх родин… Так, Путін – маньяк»,- наголосила парламентар.

«Сьогодні, в цій гібридній війні, у Путіна інший сценарій: не вдалася Новоросія , побудуємо Малоросію… Я вважаю,що ключовий виклик, який стоїть сьогодні перед Порошенком та його командою – зупинити Малоросію»,- зауважила народний депутат.

«Що таке Малоросія в цій гібридній війні? По краплинці отрути вона, в тому числі, через ЗМІ, які на жаль, гібридну свободу слова часто пропагують в Україні, буде отруювати суспільство, вбивати нашу національну ідею – що це Україна. І не просто сильна і незалежна, а Україна в ЄС і НАТО. Я не хочу бути частиною Малоросії!Я хочу бути частиною України!»,- наголосила політик.

Ірина Геращенко зауважила : «Я дякую Петру Порошенку, який сьогодні в цій залі зібрав тих людей, які усвідомлюють, що Малоросія нічим не відрізняється від Новоросії… Тільки завойовувати її будуть не градами і танками, а в тому числі і «п’ятою колоною» і іншими гібридними методами. Наша задача – зупинити цей проект!».

Резюмуючи Ірина Геращенко заявила: “Україна – це ЄС і НАТО. І саме це є ключова мета оновленої партії «Європейська Солідарність». Я буду пишатися сьогодні долучитися до партії «Європейська Солідарність»».

Коментарі

Позначки: , ,