ДТП Димінського: рідних загиблої в аварії не допускають до матеріалів справи

Новини 02 Листопада, 2017 64

Фото смертельного ДТП

Чоловік зазначив, що поліція не залучає родичів Тріли до слідчих експериментів.

Поліція не допускає до ознайомлення з матеріалами кримінального провадження родичів 31-річної Наталії Тріли, що загинула в серпні в ДТП за участі авто львівського бізнесмена Петра Димінського. Про повідомляє “Обозреватель” із посиланням на брата загиблої жінки Степана Мацевка.

“Також поліція не надає нам результати експертиз. Ми двічі зверталися до суду. Суддя Печерського районного суду Києва визнав недопуск до матеріалів справи незаконним, при цьому правоохоронців ні до чого не зобов’язали”, – розповів Мацевко.

На сьогодні родичі загиблої підготували скарги до прокуратури на слідчі органи. “Написали звернення на генерального прокурора, щоб він вжив якихось заходів, тому що позицію правоохоронців ми розцінюємо, як порушення кримінального провадження”, – каже брат загиблої в аварії жінки.

Нагадаємо, 18 серпня поблизу села Ямельня на Львівщині сталося ДТП за участі машини Петра Димінського. Його автомобіль Mercedes зіткнувся з авто Opel Astra, внаслідок чого загинула водійка Opel, 31-річна Наталія Тріла.

Коментарі

Позначки: , ,