Суспільство

У Львові сніг чистило 33 одиниці техніки, – мерія

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури, минулої ночі у місті працювало 33 одиниці техніки, для посипання доріг від ожеледиці використано 18 м3 піскосуміші та 9 м3 солі. Впродовж дня двірники продовжать роботи з очистки тротуарів від снігу.

Про це пише Четверта студія.

Зокрема, вночі на вулицях Львова працювало 9 піскорозкидувачів, 4 навантажувачі, 18 тракторів та 2 одиниць іншої техніки. Протиожеледними засобами посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста. Зокрема було використано 18 м3 піскосуміші та 9 м3 солі.

«Впродовж дня роботи з очистки міста від снігу будуть продовжуватися. Зокрема двірники очищатимуть хідники, зупинки громадського транспорту.

Також просимо власників приватних закладів очищати територію біля своїх будівель», – наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць техніки комунальної техніки та 107 одиниць приватної.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

7 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

7 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

8 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

8 години тому