Суспільство

ТЕХНІКА LIVE: Військова техніка та озброєння, задіяні у Казахстані

Новий випуск проєкту “Техніка Live” присвячено актуальним на сьогодні протестам у Казахстані.

Про це пише Четверта студія з посиланням на авторів каналу.

Місцева влада допустила застосування зброї силовими структурами проти мирного населення. На вулицях численна кількість військових вантажівок, бронетранспортерів БТР-80, “Вистрєл” та “Арлан”.

Також у мережі опубліковані відеоматеріали поганої якості, на яких видно, як цивільні ганяють колони своїх військових по степах та віджимають військову техніку.

Країни Організації договору про колективну безпеку, куди входить і Казахстан, вирішили розпочати так-звану миротворчу місію, що налічуватиме близько 4 тисяч військовослужбовців. А це персонал Росії, Білорусі, Вірменії, Таджікистану і Киргизії. Путінські пропагандисти вже встигли відзняти своїх військових, яких відправляють “допомагати” казахам.

Це підрозділи 45-ї окремої бригади спецпризначення “ВДВ”, 98-ї повітряно-десантної дивізії “ВДВ”, 31-ї окремої бригади “ВДВ”, 3-ї бригади спеціального призначення та 15-ї миротворчої мотострілецької бригади. Більшість з них відносяться до Західного військового округу РФ.

До операції залучено 70 військово-транспортних літаків Іл-76 та 5 вантажних Ан-124, бронетранспортери БТР-82, “Тайфун”, “Тигр”, бойові машини БМД-2 та БМД-4М, а також автотехніку.

З Білорусі до Казахстану відбула миротворча рота зі складу 103-ї повітряно-десантної Вітебської бригади сил спеціальних операцій на бронетранспортерах БТР-80 та вантажівках Маз.

Більше дивіться у 4-хвилинному ролику “Техніка Live” та підписуйтесь на “Чоловічий канал”.

Проєкт “Техніка LIVE” задуманий для того, щоб здійснити мрію чоловіків хоча б на кілька хвилин. Бо він час від часу дозволить опинятись в унікальній автомобільній, військовій, іншій техніці, яку зможе осідлати мізерний відсоток українців.

Мінімум монтажу, по-більше натурального звуку та відео з екшн-камер – такий рецепт реалістичного відеоролика з максимальним ефектом присутності.

Отже, дивіться із задоволенням та діліться з близькими!

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

16 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

16 години тому