Війна в Україні спричинила затримку в роботі переробного підприємства «Фрут Банк», що на Яворівщині. Директор спільно з працівниками і волонтерами знайшли вихід із ситуації та дали для закупленої техніки нове призначення.
Про це повідомляє Львівська ОВА, пише “Четверта студія”.
«Ми вирішили готувати сухі борщові набори для потреб армії. І вже перші 500 порцій борщу у нас вийшли. Вдячний Мостиському міському голові за підтримку такої ідеї та за надання приміщення для такого виробництва. Попереду багато роботи, але ми готові долучатись до підтримки наших Збройних Сил аби наблизити нашу перемогу», – говорить директор КП «Фрут банк» Павло Дигдало.
Вже за кілька днів готові борщові набори вирушать до наших воїнів захисників та будуть нагадувати своїм смаком та ароматом домашню кухню. Зазначимо, що наступні 500 порцій борщу, а це 100 пакетів будуть готові вже цього понеділка.
КП «Фрут Банк» займається вирощуванням насіннєвих та кісточкових плодів, інших видів плодових дерев, переробкою та консервуванням фруктів та овочів, виробництвом фруктових та овочевих соків, готових харчових продуктів, торгівлею фруктами та овочами, організацією харчування установ.
Підприємство створено в межах реалізації проєкту «Створення парку агропереробки «Фрут Банк».