Світові ЗМІ відреагували на першу гру збірної України на Євро-2020 (ВІДЕО)

Спорт 14 Червня, 2021 344

Збірна України на Євро-2020 виступить в особливій патріотичній формі, фото Андрій Павелко

Попри перемогу Нідерландів у матчі 13 червня проти України, світ вразила гра українських футболістів та їхня жага до перемоги. Ніхто не очікував такої боротьби та напружених моментів від наших гравців. Якою врешті була реакція ЗМІ на цей матч та що писали про Україну?

Про це пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

Видання  The Gurdian пише, що попри першу половину матчу без голів це було захоплююче змагання. У другому таймі воно вийшло на абсолютно інший рівень.

“Нідерланди спершу забили два голи у ворота України, але потім були вражені двома блискучими голами від України”, – зазначили автори.

ЗМІ помітили, що воротар здійснив пару дивовижних захисних прийомів.

Цікаві моменти від збірної України журналісти почали фіксувати на 72 хвилині матчу. Зокрема, у цей час вони побачили “найкращий удар від України у другому таймі”.

“Це був чудовий удар, але водночас і комфортний порятунок для Стекеленбурга(гравця збірної Нідерландів ред)”, – написали у ЗМІ.

Однак особливо велике враження справив перший гол Андрія Ярмоленка на 75 хвилині.

“Який гол! Жоден сигнал не вказував на те, що це станеться. Ярмоленко пасував Яремчуку з правого боку поля та раптом зробив грандіозний удар у верхній кут з 20 ярдів(18 м- ред)! Цей поворот був просто прекрасним! Здавалося, що м’яч летить повз ворота, аж поки він не потрапив у сітку. Воротар пірнув за ним, але так і не наблизився достатньо”, – відреагували журналісти

“О, Боже, вони повернулися знову!”, – таким був подив у The Guardian після другого голу України на 79 хвилині.

Автори відзначили, що Руслан Маліновський зробив “чудовий штрафний удар”, а Роман Яремчук обійшов нападника Ваута Вегхорста та направив удар головою у сітку з 10 ярдів(9 м).

Американське видання CNBC  визначило три речі, які вболівальники запам’ятали найбільше у матчі Україна- Нідерланди. Серед них автори назвали “фантастичну відповідь України” на попередньо завдані атаки від супротивників.

“Рахунок 2:0 наближався до 75 хвилини. Здавалося, що Україна тихо вирушила в амстердамську ніч і з легкістю прийняла поразку на першому матчі Євро-2020. Однак вони мали інші плани. Одразу за 10 хвилин після свого першого голу Україна встановила контроль над грою та готова продовжити змагатися, щоб виграти матч”, – написали журналісти.

У підсумку, світові ЗМІ назвали матч Україна- Нідерланди найкращим серед тих, що вже відбулися на Євро-2020.

Раніше нідерландські журналісти назвали матч з Україною “захопливою грою”

Підтримати українську збірну збиралися також українські фанати у Києві

Нагадаємо, що матч- відкриття Євро-2020 відбувся у Римі у п’ятницю, 11 червня

У найпершому матчі Італія впевнено обіграла Туреччину

Коментарі

Позначки: