Політика

Радник Тихановської відреагував на інтерв’ю Простасевича (ВІДЕО)

Білоруський журналіст, політичний аналітик та радник Світлани Тихановської Франак Вячорка відреагував на інтерв’ю Романа Протасевича.

На своїй сторінці в Twitter, Вячорка написав, що це не той Роман, якого він знає.

“Болісно бачити “зізнання” Романа Протасевича. Його батьки вважають, що його катували. Це не той Роман, якого я знаю. Цей чоловік з телебачення “Геббельса” є заручником режиму, і ми повинні зробити все можливе, щоб звільнити його та інших 460 політичних в’язнів”, – йдеться в дописі Вячорки.

Нагадаємо, що 3 червня колишній головний редактор опозиційного Telegram-каналу NEXTA Роман Протасевич дав інтерв’ю держтелеканалу Білорусі. В ньому він заявив, що визнає провину в публікації закликів до протестів після президентських виборів.

Зазначимо, що 23 травня у Мінську затримали засновника опозиційного телеграм-каналу Nexta Романа Протасевича, який перебував на борту літака Афіни – Вільнюс, який здійснив екстрену посадку через повідомлення про вибуховий пристрій на борту. Після затримання Протасевича до редакції Nexta почали надходити погрози.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

3 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

3 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

4 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

5 години тому