Політика

На Львівщині дві партії домовились про спільну діяльність

Після провального для “Євросолідарності” голосування по підтримці голови Львівської облради Ірини Гримак, за результатами якого вона була знята з посади, місцева фракція “Батьківщини” дуже хоче реабілітуватись за недотримання обіцянок.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “ПолітБавовна”.

“Нам інсайдять зі Львова, що нардеп Цимбалюк, який очолює Львівську “Батьківщину”, намагається задобрити ображеного на усіх Синютку черговими обіцянками про дружбу. Про деталі політичного “кидка” Синютки Цимбалюком ми писали раніше.

На цей раз пан генерал міліції! пообіцяв Синютці повну і всеосяжну підтримку в усіх місцевих радах Львівської області. По ключових ініціативах “ЄС”. Відтепер “Батьківщина” і “ЄС” – браття навік. Ага … “Промені чучхе” в усій красі.

У штабі на Турівській уже відомо про ці колгоспні домовленості і Юля Володимирівна задається питанням: якщо для усіх регіонів діє фактичне табу на співпрацю з партією Порошенка, то що тоді робить Цимбалюк із Синюткою на Львівщині?..

Поки думають”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

3 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

4 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

5 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому