Політика

Фабрикацією справ проти Порошенка влада відволікає увагу від власних провалів, – Герасимов (ВІДЕО)

Чинна влада фабрикує кримінальні провадження проти Петра Порошенка намагаючись приховати власні провали.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат, співголова фракції “Європейська Солідарність” Артур Герасимов, пише Четверта студія.

“Я так розумію, що знову намагаються очорнити. З одного боку, це є визнанням того, хто є реальним лідером реальної опозиції. А сьогодні лідером опозиції є Петро Порошенко”, – заявив нардеп.

Він нагадав, що останні дослідження показують високий рейтинг “Європейської Солідарності”.

“І сьогодні, як ви знаєте, за багатьма результатами соціологічних досліджень, “Європейська Солідарність” очолює рейтинг політичних партій… Я маю на увазі демократичну опозицію, а не “п’яту колону” Кремля в Україні”,- наголосив Герасимов.

За його словами Зеленський відмовляється бачити Росію, як країну-агресора, і продовжує фабрикувати справа про п’ятого президента України.

“Але, якщо серйозно, то дуже сумно, що знов-таки ключовим ворогом пан Зеленський бачить не країну-агресора, не Кремль, не тих, хто вбиває наших людей і наших воїнів, а він бачить своїм ключовим ворогом опозицію і Петра Порошенка. Це дуже сумно”, – зазначив народний обранець.

“І, якщо серйозно, це все мені зараз нагадує знов-таки певні хаотичні незаконні кроки по фабрикації справ для того, щоб прикрити ключові дуже серйозні провали майже по всіх напрямках”, – заявив співголова фракції “Європейська Солідарність”.

Він нагадав, що через дії чинної влади Україна провалила боротьбу з пандемією, крім того, сьогодні ми маємо чергове загострення на Донбасі.

“Перший – це протидія епідемії. Подивіться, що коїться. Другий – це ситуація на фронті. Подивіться, яка сьогодні йде ескалація. І Зеленський втратив важелі для того, щоб цю ескалацію припиняти. Бо шукав-шукав мир в очах Путіна – не знайшов”, – зауважив депутат.

Герасимов також зазначив, що Україна поступове втрачає налагоджені зв’язки з західними партнерами. зокрема США.

“У цей час напружені відносини зі США, напружуються відносини і з європейськими країнами через непрофесійність і некомпетентність пана Зеленського та його оточення в міжнародній сфері. І він робить, на жаль, все, щоб залишитися і залишити нас з вами сам на сам, наодинці з агресором. Але цього не можна допускати”, – підкреслив Артур Герасимов.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

В Україну приїхали польські нардепи

Про що говорили

3 години тому

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

4 години тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

5 години тому