Новини

Зустріч Зеленським літака з приватним вантажем мають розслідувати правоохоронці, – Синютка

Зустріч президентом Володимиром Зеленським літака “Мрія” з приватним вантажем, який доставили з Китаю мають розслідувати правоохоронці.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка.

“Ви бачите, що чим більше сьогоднішня влада перебуває біля керма держави, тим більше люди усвідомлюють, що ці обіцянки, які були перед виборами, яким направду повірили українці, і ті реалії, з якими стикаються сьогодні і держава, і люди, – це дві великі різниці. Це надзвичайно прикро. Мені не шкода сьогоднішньої влади. Мені шкода людей, які повірили ще раз про те, що справді можна жити по-іншому, що не буде подвійних стандартів”, – розповів політик.

“Я переконаний, що дуже багато сьогодні підприємців, які закрили свої крамниці, які закрили свої ресторани і кафе, коли вони побачили, що, виявляється, для того, щоб ти працював, тобі треба бути десь близько біля корита чи бути учасником владної структури, і в тебе все буде добре, коли маленькі магазинчики будівельних матеріалів закриті, а великий супермаркет працює, коли у продуктових супермаркетах, які працюють, продається іноземна картопля, іноземні огірки, а українські фермери не можуть добратися до споживача за набагато нижчою вартістю продукції, знаєте, коли держава замість того, щоб встановити індикативні ціни, захистити власного товаровиробника, займається тільки піаром, – я переконаний, що це вирок сьогоднішній владі”, – сказав політик.

На думку нардепа, ситуацію з комерційним вантажем, який доставили літаком з Китаю мають розслідувати правоохоронці.

“І те, що відбувається з літаком “Мрія”. Було би правильно, якщо би самі представники влади подали в правоохоронні органи і провели публічне розслідування цього інциденту. Тому що чим далі, тим менше довіри. А для того, щоб нам вийти з цієї ситуації, особливо з економічної ситуації, нам сьогодні обов’язково треба відродити довіру у суспільстві. Я не знаю, чи ця довіра має бути через уряд національної єдності, чи ця довіра має бути через відставку корумпованих чиновників, які сьогодні є, але я переконаний, що такими своїми діями влада вбиває довіру людей не до себе, а до Української держави. І це є надзвичайно поганий сигнал”, – зазначив Синютка.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

7 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

7 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

7 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

11 години тому