Новини

ЗМІ пошири фейк щодо ставлення Порошенка до формули “Штайнмаєра”

Протягом останніх кількох днів у ЗМІ розповсюджується фейк про те, що п’ятий президент України Петро Порошенко підтримав “формулу Штайнмаєра” у 2015 році, пише телеканал “Прямий”.

Зокрема, з виступу Порошенка було вирвано таку фразу: “Було окремо обговорені питання підготовки до виборів. І домовились продовжувати на рівні експертів, на рівні робочих груп роботу з підготовки концепції виборчого законодавства, імплементації так званої “формули Штайнмаєра”.

Насправді Петро Порошенко у своїй промові заявив, що Нормандська четвірка затвердила “дорожню карту по Донбасу.

“Перше і головне – дорожня карта є документом по імплементації всіх Мінських угод. <…> Левову частину обговорення – це було обговорення безпекових питань. І було чітко наголошено, що всі складові безпекових питань Мінських угод є складовою частиною “дорожньої карти” і плану імплементації. Мається на увазі і виведення іноземних військ, і безперешкодний доступ СММ ОБСЄ до всієї окупованої території. Домовились також про те, що ніхто не буде перешкоджати діяльності ОБСЄ і для забезпечення підготовки до майбутніх місцевих виборів, коли безпекові умови дадуть нам можливість проводити ці вибори. Ми зараз зробимо спробу запровадити озброєну, “поліцейську” місію ОБСЄ, яка буде забезпечувати безпеку як під час виборчого процесу, так і у перехідний період” , – насправді заявив Порошенко.

Детальніше дивіться у відео:

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

6 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

6 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

7 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

7 години тому