Новини

Зінкевич пропонує встановити у Львові електронні сирени (ВІДЕО)

Депутат Львівської міської ради фракції ВАРТА Ігор Зінкевич пропонує у умовах дефіциту електроенергії через пошкодження в енергосистемі України внаслідок атак рф, встановити в місті ”електронні сирени”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на партію ВАРТА.

Це – системи різної потужності, які не тільки відтворюють звучання попереджувального сигналу, а передають аудіоінформацію для мешканців міста.

Наразі у Львові встановлені електромеханічні сирени – 81 од., які переважно розташовані на промислових підприємствах та об’єктах інфраструктури.

«Попри це, зважаючи на конструктивні особливості електромеханічних сирен, основою яких є потужний електродвигун, за відсутності промислової трьохфазної напруги 380 В, електросирени не працюють», – підкреслив Igor Zinkevych.

У підсумку міський голова Андрій Садовий дав доручення своїм заступникам та керуючій справами виконкому вивчити питання використання електронних сирен та їх впровадження.

Довідково.

У Львові налічується 32 електронні сирени (24 сирени середньої потужності 400 Ват, а також 8 сирен потужності 600-1200 Ват), що є недостатнім.

Вартість електронних сирен коливається за один комплект від 200 тис грн (від Львівського виробника) до 800 тис грн (виробництва Польських та Словацьких підприємств).

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Садовий лякає складною зимою (ВІДЕО)

Саме через це навчальний рік у школах розпочнеться швидше, з 19 серпня, аби діти гарантовано…

8 години тому

На Львівщині у аварії постраждали люди (ВІДЕО)

У Золочівському районі

9 години тому