Новини

Зі Львова вже можна доїхати електричкою до Дрогобича і Стрия

Після карантину почала курсувати електричка «Трускавець-Львів».

Як пише «Четверта студія», «ВАРТО – Галицькі новини», інформують про години відправлення електрички з міст Дрогобича та Стрия.

Як зазначається, після карантину відновилось приміське залізничне сполучення між Трускавцем та Львовом. Електричка наразі курсує лише раз на добу з кінцевих станцій.

Трускавець Дрогобич Стрий Львів
відправ. 16:28 16:48 – 16:58 17:29 – 17:40 прибуття 19:22
Львів Стрий Дрогобич Трускавець
відправ. 8:20 10:04 – 10:14 10:48 – 10:58 прибуття 11:15
Скриншот

Як повідомляють «Джерела Трускавця»,  «Укрзалізниця» відновлює рух потяга «Київ-Трускавець». На сайті перевізника відкрито продаж квитків, які можна придбати з 3 липня.

Потяг відправляється з Києва о 20.12 год і прибуває до Трускавця о 08.07.

Як відомо, «Укрзалізниця» з 26 червня відновила залізничне сполучення зі Львовом після карантину. Перші потяги Інтерсіті+ та нічні швидкісні відправляються до Києва й Одеси.

Для перевезень на час адаптивного карантину розроблено спеціальні правила.

Як повідомила пресслужба «Укрзалізниці», у пасажирських вагонах будуть заповненими лише 50% місць, тобто в одному купе буде не більше двох людей. Для перевезень поки що використовуватимуть лише вагони з сидячими місцями (Інтерсіті+), купе та СВ.

Пасажирів пускатимуть у поїзд виключно в захисних масках чи респіраторах. Температуру їм будуть міряти при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагона в нічних поїздах. У вагонах розмістили рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Загалом пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися по вагонах.

Тимчасово у поїздах не продаватимуть напої та кондитерські вироби, а окріп за потреби наливатимуть у власний посуд пасажирів.

Поїзди проходитимуть посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Крім того, збільшили й обробку постільної білизни під час прання. Провідники будуть прибирати щогодини під час рейсу: мити санвузли, підлогу в салоні вагона, протирати поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким зможуть користуватися пасажири. Увесь екіпаж забезпечили масками та рукавичками, він проходить додаткові інструктажі та медогляд.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

2 години тому

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

17 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

22 години тому