Житель Винник займався «серійними» крадіжками камер відеоспостереження

Новини 19 Квітня, 2019 67

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Крадію камер відеоспостереження винесено вирок у Львові.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, Львівською місцевою прокуратурою №1 підтримувалось обвинувачення у суді стосовно 45-річного мешканця м. Львів-Винники, який підозрювався у вчиненні злочинів, передбачених  ч.1 ст. 125, ч.ч.1,2 ст.185 КК України (крадіжки, в тому числі вчинені повторно та нанесення умисних легких тілесних ушкоджень).

Як було встановлено, у період лютого-травня 2018 року зловмисник вчинив у Львові близько 10 умисних крадіжок.

За допомогою заздалегідь заготовленої палиці з мотузкою чоловік зривав із приміщень державних та комунальних установ камери відеоспостереження.

Таким чином правопорушник завдав потерпілим збитків на загальну суму близько 10 тис грн.

Окрім цього, у одному із будинків у Львові, обвинувачений викрав дверну ручку вартістю 700 грн, а після того, як був викритий сусідкою, завдав їй тілесних ушкоджень.

Відтак, вироком Личаківського районного суду м.Львова фігуранта визнано винним та обрано покарання у виді обмеження волі.

«Однак, враховуючи те, що чоловік вперше притягається до кримінальної відповідальності та щиро розкаявся, його звільнено від кримінальної відповідальності з випробуванням 1 рік. Декілька відеокамер обвинувачений повернув потерпілим, а щодо ще декількох – заявлено цивільні позови», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,