Зеленський став жалюгідним, – Микола Савельєв

Новини 10 Листопада, 2020 1 167

Микола Савельєв. Фото 4studio

Головний редактор газети “Ратуша” закликав журналістів не мовчати через недопуск на судові засідання у справі “потерпілого” проти Софії Федини і Марусі Звіробій

Влада президента Зеленського через Софію Федину та Марусю Звіробій хотіли залякати українців. 

Про це під час віче під стінами Галицького районного суду розповів головний редактор газети “Ратуша” Микола Савельєв, пише Четверта студія.

Савельєв розповів анекдот про те, як п’ятеро хуліганів у під’їзді напали на Кличка і хотіли забрати у нього мобільний телефон.

“Тепер у Кличка – шість мобільних телефонів. Точно така сама ситуація, на мою думку, виникла і з Софією Фединою та Марусею Звіробій. З їх допомогою хотіли налякати усіх, хто прийшов сьогодні сюди”, – зазначив Микола Савельєв.

Головний редактор газети “Ратуша” також наголосив: дуже сумно від того, що журналісти спільно не реагують ніяк на те, що їх не допускають до суду над Софією Фединою та Марусею Звіробій.

“До суду можуть не допустити із трьох причин: якщо йде процес про всиновлення, якщо йде процес про зґвалтування і якщо йде процес про державну таємницю. Інших підстав немає. Жодні карантинні обмеження не можуть послужити тим, щоб не допустити пресу до суду і про це сьогодні у виступі сказав один із адвокатів. Чому ми маємо слухати, що відбувалось на судовому процесі через якусь прес-службу суду, через коментарі помічників депутатів чи навіть коментарі самих депутатів? Чому преса сама не може потрапити на цей судовий процес? Чому мовчать усі журналістські організації, міжнародні організації? Це що перший суд, на який не допускають пресу? Та, напевно, не перший і, напевно, не тільки у Львові”, – зазначив Микола Савельєв.

Головний редактор газети “Ратуша” наголосив, що у пресу зараз почали витирати ноги і сталось це якось так дуже непомітно.

“Я дуже добре пам’ятаю, як це було при Януковичу: так само починали топтати пресу”, – підкреслив Савельєв.

Журналіст наголосив, що Зеленський своїм позовом сам поставив себе у незручну ситуацію.

“Він, як професійний шоумен, звик, що йому аплодують. А тут йому не аплодують”, – каже Савельєв і додає, що Зеленський уже став жалюгідним.

“І це з кожним днем бачить вся Україна. Навіть ті, що за нього голосували”, – підсумував головний редактор “Ратуші”.

Коментарі

Позначки: , ,