Новини

Зеленський руйнує інституції держави і дискредитує українських захисників, – Синютка

Президент Зеленський руйнує інституції держави і дискредитує українських захисників, – про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів». Він переконаний, що ці процеси вкрай небезпечні для країни. Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу “Європейської Солідарності”.

«Є дві надзвичайно серйозні проблеми, які ми як українці маємо обов’язково не тільки бачити, але й реагувати. Перша проблема – це системне руйнування державних інституцій. Все те, що сьогодні ухвалює український парламент, спрямовано на руйнування інституцій української держави. З одного боку президент Зеленський будує все, що можна було б узурпувати, а з іншого боку, народовладдя – це лише на папері. Тому що ми бачимо, що знищується вертикаль влади. На владні посади набираються тимчасові люди, непрофесійні, невідповідальні і врешті – решт непатріотично налаштовані»,- сказав Синютка.

За його словами, ще однією проблемою є дискредитація Зеленським українських захисників.

«І поруч з тим іде другий напрямок, який є жахливим по суті, тому що він руйнує стрижень уже не української держави, він руйнує стержень українського суспільства. Це цілеспрямований наступ на українських волонтерів, добровольців і представників ЗСУ. Всі останні кримінальні справи спрямовані на те, щоб дискредитувати волонтерів, щоб породити недовіру до ЗСУ, щоб очорнити добровольців. Якщо Зеленського не зупинити в цих руйнівних діях – руйнуванні інституцій держави і дискредитації українських захисників, – ми будемо приречені як нація»,- наголосив депутат.

Синютка вважає, що Зеленський мав дати публічну оцінку заявам президента РФ Володимира Путіна про “питомо російські” землі на території України.

«Думаю, що дуже багато українців звернули увагу на те, що президент Зеленський не відреагував на агресивну заяву Путіна стосовно українських земель Сходу і Півдня. Я розумію, що Путін напевно пропускав уроки географії і історії, і з ним все зрозуміло. Але, думаю, що гідність багатьох українців зачепило те, що польський лідер відреагував на такі закиди керівника РФ, а наш президент на превеликий жаль відмовчався», – додав парламентар.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщині у руслі річки Верещиця не змогли розводити рибу

Завдяки прокурорам громаді повернуто землі водного фонду

58 хв. тому

Мешканець Львова користувався 2 га лісу

Прокурори через суд вимагають повернення лісової ділянки з недобросовісного користування

3 години тому

Львівська облрада викликала на килим Тараса Подвірного

Профільна комісія заслухає Представника Омбудсмана України у Львівській області щодо ситуації у Великолюбінському НРЦ

5 години тому

У Львові на звуженій вулиці облаштують регульовані пішохідні переходи

На перехресті вулиць Шевченка – Величковського

5 години тому