Новини

Зеленський розважає громадян країни-агресора під час війни, – нардеп

Продаж у Росію серіалів за участі Зеленського є неприпустимим, тому що неможливо одночасно розважати громадян країни-агресора і відстоювати позицію держави у важких міжнародних переговорах.

Про це заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв в ефірі телеканалу «Прямий».

«Коли президент країни розважає глядачів країни, яка здійснила проти його держави збройну агресію – це вже не питання творчості. Абсолютно нелогічно продавати серіал з тим же самим Зеленським і його друзями в країну, з якою ти ведеш достатньо жорсткі переговори на міжнародному рівні, якщо вони є жорсткими. Напевне, якщо фірма, яка тобі належить, продає права шведському дистриб’ютору, тоді той, хто володіє правами на інтелектуальну продукцію, може поставити умову, що Російська Федерація є винятком», – сказав він.

Парламентар наголосив, що подібна заборона є нормальною практикою з юридичної точки зору.

«Фактично, сьогодні можна сказати, що бізнес президента веде торгівлю на крові. В той час, коли попередній президент свою власність, яку набув до агресії РФ проти України, закрив і припинив роботу – попри те, що вклав десятки мільйонів доларів у Липецьку фабрику, вона закрита і не працює. Після спроб щось зробити, коли її арештовувала, блокувала російська влада, але як тільки з’явилась можливість – її закрили і вийшли звідти всі. Співробітники звільнені, техніка стоїть, нічого не працює, ця фабрика сьогодні не існує.

Але новий президент, який прийшов, причому прийшов на хвилі критики попереднього президента, в тому числі і за ту ж саму Липецьку фабрику, яку роздули маніпулятивними засобами, він сьогодні що робить? Його бізнес продається в Російській Федерації, хоча всі можливості для обмежень у нього, точніше у того, хто керує цим бізнесом, є в руках», – зауважив Ар’єв.

Також він зазначив, що, фактично, український президент Зеленський розважає росіян під час військовоі агресії з боку Кремля, а така ситуація є неприпустимою по відношенню до українців.

«Ми отримуємо ситуацію, що президент України, на даний момент Володимир Зеленський, розважає на телеканалах російських громадян країни, яка напала на державу, яку очолює Володимир Зеленський. Або ти хочеш заробляти і торгувати з агресором, або ти відстоюєш інтереси держави. Третього посередині не буде», – додав Ар’єв.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

13 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

13 години тому