Новини

Зеленський прагне встановити повний контроль над ДБР, – нардеп

«Слуги народу» хочуть призначити в ДБР своїх людей і таким чином посилюють перетворення інституції на інструмент політичних репресій.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час виступу з трибуни парламенту, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу “ЄС”.

«Після ухвалення постанови ДБР можна перейменувати, абревіатура – друзі, брати, рідня. Тобто свій до свого по своє. Ми маємо одну трійку від президента Зеленського, одну трійку від його уряду і трійку від парламенту, де б могла бути хоча б якась демократія. Хоча б одну людину з опозиційних фракцій взяли, але ні. Знову «Слуги народу», «Слуги народу» і тільки «Слуги народу»»,- сказав депутат.

Він зазначив, що при такому складі керівництва ДБР буде підконтрольне Зеленському.

«Для чого це робиться? Зрозуміло, щоб «дев’ятка», яку вони формують, створила таке керівництво ДБР, яке буде повністю підконтрольне Зеленському. І ця «дев’ятка» перетвориться, як в пісні «девять граммов в сердце». Це буде дев’ять грамів в серце демократії, це буде інструмент політичних репресій і ДБР остаточно перетвориться на КДБ. Тільки червона кнопка», – додав парламентар.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

У Львові відбулась публічна розмова з професором Шкандрієм

Росія створює викривлене уявлення української культури. Невілюючи, обезцінюючи, висміюючи та привласнюючи собі окремі елементи та…

16 хв. тому

На Львівщині перекинувся автомобіль (ВІДЕО)

На трасі до Дрогобича

2 години тому

У Львові мешканцям спального району потрібно навчитись плавати

Просять відремонтувати тротуари

2 години тому